Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ دکتر علیرضا زالی افزود: من از روز‌های ابتدایی که مدیریت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی را بر عهده گرفتم پرونده‌های تمام دانشجویان دانشگاه را از سال ۱۳۹۳ تا ابتدای سال ۱۳۹۸ را به کمک حوزه آموزش بررسی کردیم. بین کسانی که ثبت نام شده اند، سامانه سما و آنچه که سازمان سنجش اعلام کرده بود خوشبختانه به هیچ مغایرتی برخورد نکردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: در مورد دانشجویان انتقالی از خارج به داخل کشور نیز در بازه زمانی ۵ سال اخیر در مجموع ۶۲ دانشجو در ۱۲ دانشکده دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی منتقل شده اند که در سرانه انتقال سهم ناچیزی بود. این افراد عمدتا در دانشکده‌های داروسازی، دندانپزشکی، پزشکی، توانبخشی و تغذیه پذیرش شده اند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت:، اما در مجموع امسال ما کمترین سهم را در انتقال دانشجویان خارج از کشور داشته ایم چرا که اولا این موضوع را منطبق با عدالت آموزشی نمی‌دانیم. به دلیل اینکه کسانی که در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی پذیرفته می‌شوند از نفرات اول و نخبگان کشور هستند. به طور طبیعی دور از عدالت آموزشی است که کسی با گذراندن چند واحد کم در یک دانشگاه غیرمعتبر در خارج از کشور در کنار کسی بنشیند که در رقابت سنگین کنکور را پشت سر گذاشته است.

دانشجویان انتقالی از خارج به داخل ارزش افزوده‌ای از نظر علمی برای دانشگاه ایجاد نمی‌کنند

وی افزود: نکته دیگر این است که دانشجویان انتقالی از خارج به داخل ارزش افزوده‌ای از نظر علمی برای دانشگاه ایجاد نمی‌کنند. ممکن است به ذهن متبادر شود که این افراد کمکی برای بودجه دانشگاه هستند، اما بررسی‌ها من در ۵ سال گذشته نشان می‌دهد که سهم این افراد در ترمیم بودجه دانشگاه، سهم قابل توجهی نبوده است و ارزشی برای این کار ندارد.

زالی خاطرنشان کرد: نکته دیگر این موضوع این است که به دانشگاه در تورنمنت‌های ملی مانند امتحانات جامع علوم پایه و پیش کارورزی و بورد به شدت آسیب می‌زند. سیاست فعلی هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی این است که در این زمینه به شدت انقباضی عمل می‌کند. به جز موارد بسیار استثنایی این فایل اکنون در دانشگاه بسته است.

وی گفت: ما اعتقاد داریم که دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بیشتر از آنکه به دانشجویان ایرانی انتقالی فکر کند به پذیرش دانشجوی بین المللی فکر می‌کند. یعنی دانشجویانی که ایرانی نیستند و از خارج از کشور برای دانشگاه ما پذیرش می‌گیرند.

گله دانشجویان علوم پزشکی شهید بهشتی درباره دانشجویان انتقالی عدم رعایت عدالت آموزشی است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: اکنون بیشترین گله دانشجویان علوم پزشکی شهید بهشتی درباره دانشجویان انتقالی این است که دانشجوی ایرانی بدون گذراندن کنکور و رقابت عادلانه وارد دانشگاه شده است در صورتی که اگر ما دانشجویانی از قطر، افغانستان، پاکستان و عراق و ملیت غیرایرانی داشته باشد بپذیریم، دانشجویان مشکلی با این موضوع ندارند.

وی تاکید کرد: تلاش ما این است که به سمت پذیرش دانشجوی خارجی حرکت کنیم. در هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی مصوب کرده ایم که در اسرع وقت کالج بین المللی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ایجاد شود. این کالج از نظر حقوقی، مالی، آموزشی و اداری موسسه‌ای کاملا مستقل است و میزبان دانشجویان غیرایرانی خواهد بود.

زالی یادآور شد: سیاست فعلی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در زمینه انتقال دانشجویان ایرانی از خارج به داخل این است که اعتقادی به این نوع پذیرش نداریم. بیشتر بخوانید: اسناد صندلی فروشی در دانشگاه در اختیار مجلس است آخرین وضعیت پرونده کلاهبرداری با عنوان دانشجوی دندانپزشکی شهید بهشتی

وی همچنین درباره آخرین وضعیت رسیدگی به پرونده فرد کلاهبرداری که خود را دانشجوی دندانپزشکی دانشگاه بهشتی معرفی کرده بود گفت: این فرد اصلا دانشجو نبود و پرونده در مراجع امنیتی و قضایی کشور بررسی شد و کار کارشناسی برای آن انجام شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: این فرد اصلا متعلق به دانشگاه نبود و فرآیند حضورش در دانشکده و هم فرآیند ثبت نام در کلاس‌ها از مکانیزم جعلی بوده است. حتی صورت جلسات حضور و غیاب که این فرد ارائه داده به این گونه است که برای تمام دانشجویان به صورت مکانیزه و تایپ شده بوده و این فرد پس از امضای استاد اسم خودش را اضافه می‌کرده است. این نشان می‌دهد که کاملا از فرآیندی جعلی ورود کرده است.

وی یادآور شد: این فرد ابتدا خودش را دانشجوی نخبه معرفی کرد و بعد هم گفت من دانشجوی انتقالی از خارج از کشور هستم، اما همانطور که دیدیم همه این‌ها «فیک» بود. بخش حقوقی دانشگاه از این فرد شکایت کرده است و پرونده در سیستم قضایی در جریان است و درحال پیگیری است.

زالی درباره وضعیت کارکنان اهمال کننده در زمینه این کلاهبرداری گفت: برای سه نفر از کسانی که در این زمینه دخیل بودند در زمان مدیریت قبلی دانشگاه، به دادگاه تخلفات اداری معرفی شدند. منبع: مهر لینک کوتاه: www.rouydad24.ir/000pgP خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 دانشگاه شهید بهشتی دانشجویان انتقالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۲۶۱۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش حق الزحمه دستیاران پزشک به ۱۵ میلیون تومان

به گزارش خبرآنلاین، وزیر بهداشت با اشاره به این که حق‌الزحمه دستیاران پزشکی تا قبل از دولت مردمی، بسیار اندک و موجب نبود انگیزه کاری در آن‌ها بود؛ گفت: حق‌الزحمه این دانشجویان به حدود ۱۲ تا ۱۵ میلیون تومان افزایش یافته است.

تسنیم در خبری نوشت: بهرام عین‌اللهی در هجدهمین جشنواره آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با اشاره به ظرفیت‌های گسترده نظام سلامت کشورمان، دستیابی به مرجعیت علمی در منطقه را قابل تحقق عنوان و بیان کرد: اعضای هیئت علمی از مهمترین ارکان پیشرفت دانشگاه‌ها هستند و باید روش‌های آموزشی فعال به جای روش‌های سنتی، به کار گرفته شود.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از دانشجویان به عنوان دومین عامل رشد و پیشرفت دانشگاه‌ها یاد کرد و با تاکید بر ضرورت مسئولیت و مشارکت دادن به آنها به ویژه در پروژه‌های تحقیقاتی و کاربردی گفت: در جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی از دانشجویان فعال در حوزه تحقیقات و فناوری تقدیر کردیم بنابراین رویکرد ما بهره گیری بیشتر از ظرفیت جوانان و دانشجویان در حوزه سلامت است.

وی میزان حق‌الزحمه دستیاران پزشکی را تا قبل از دولت مردمی، بسیار اندک و موجب نبود انگیزه کاری آن‌ها دانست و گفت: حق‌الزحمه این دانشجویان از حدود دو و سه میلیون به حدود ۱۲ تا ۱۵ میلیون تومان افزایش یافته و کارانه نیز برای دستیاران در نظر گرفته شده که دریافتی دستیاران، بهبود می‌یابد و می‌توانند با خیال آسوده تری به فعالیت بپردازند.

وی تاریخ حوزه سلامت را بسیار پرافتخار دانست و گفت: دستاوردهای حوزه سلامت از بزرگترین و ارزشمندترین دستاوردهای انقلاب اسلامی است. نقطه تبلور دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی که در دوران قبل از انقلاب ایجاد شده بود مربوط به دوران بعد از انقلاب و با نقش آفرینی اساتید برجسته و متعهد است که باعث ایجاد جهش و نوآوری در همه رشته‌های این دانشگاه شدند.

وزیر بهداشت با بیان اینکه اولین دوره جشنواره آموزشی شهید مطهری در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار و الگویی برای برگزاری کشوری شد، افزود: این جشنواره نشان دهنده پیشرفت‌های آموزشی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور است.

عین‌اللهی هدف بزرگ و ویژه وزارت بهداشت را شکوفایی تمدن نوین ایرانی اسلامی بر اساس بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی دانست و گفت: تمدن نوین ایرانی اسلامی می‌تواند بسیاری از مشکلات از جمله در حوزه سلامت را برطرف کند. نباید تصور کنیم همواره غربی‌ها پیشرو هستند و ما پیرو آنها. در کشور ما خانواده محوری و توجه به سلامت معنوی، از مهمترین عناصر حوزه سلامت است.

وی ادامه داد: در بستر کانون خانواده می‌توان استرس و بسیاری از عوامل زمینه ساز بیماری‌ها را کاهش داد و بزرگان خانواده در تامین سلامت جامعه، اصلاح سبک زندگی و مصرف تغذیه سالم نیز نقش محوری را دارند.

وزیر بهداشت یاد آور شد: در برنامه سلامت خانواده که از سال گذشته آغاز و در ۱۹۵ شهر کشور اجرا شده، به دنبال انسان سالم هستیم و برای همه افراد، پرونده سلامت تشکیل می‌شود.

عین‌اللهی با تاکید بر اهمیت نقش آفرینی دانشگاه‌ها در تحقق شعار سال و جهش تولید، یادآور شد: دانشگاه‌های علوم پزشکی با توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان و تامین نیازهای کشور از جمله نیازهای دارویی می‌توانند به جهش تولید و خودکفایی کمک کنند.

به گفته وزیر بهداشت، معاونت‌های تحقیقات و فناوری دانشگاه‌های علوم پزشکی ضرورت دارد زمینه مشارکت بیشتر دانشجویان در پژوهش‌های عملیاتی و کاربردی را فراهم کنند.

عین اللهی ادامه داد: در سال جاری یک هزار و ۸۰۰ عضو هیئت علمی به کار گرفته می‌شوند البته سال گذشته نیز یک هزار عضو هیئت علمی در دانشگاه‌های علوم پزشکی جذب شدند که این اساتید جوان می‌توانند موجب ارتقای جایگاه علمی کشورمان شوند.

در ادامه علیرضا زالی؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از توسعه آموزش به عنوان یکی از برنامه‌های اصلی وزارت بهداشت در سال جاری یاد کرد و با اعلام این خبر که برنامه راهبردی این دانشگاه تدوین شده است، افزود: این برنامه بر اساس اولویت‌های وزارت بهداشت تا پایان سال در دانشگاه اجرایی می‌شود.

وی با بیان اینکه باتوجه به توانمندی‌ها و ظرفیت بالای اساتید علوم پزشکی، رسیدن به مرجعیت علمی در منطقه دور از دسترس نیست، گفت: در برخی حوزه‌های پزشکی از ترازهای منطقه‌ای عبور کرده و در جایگاه فرامنطقه‌ای قرار داریم.

زالی میزان حق‌الزحمه دستیاران پزشکی در ابتدای دولت مردمی را دو میلیون تا پنج تومان عنوان و خاطرنشان کرد: در حال حاضر با توجه ویژه دولت و وزارت بهداشت، این حق‌الزحمه در سال جاری به ۱۲ تا ۱۵ میلیون تومان رسیده و دست دانشگاه‌ها در افزایش این حق‌الزحمه نیز باز است.

وی به اقدامات دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در حوزه هوش مصنوعی اشاره کرد و گفت: هوش مصنوعی امروزه در رشته‌های مختلف علوم پزشکی، انتخاب دستیاران، محتوای آموزشی، ارزشیابی و صحت سنجی کاربردهای گسترده‌ای دارد و امیدواریم دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بتواند قطب روش‌های آموزش نوین باشد.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904252

دیگر خبرها

  • آغاز طرح حامیم در دانشگاه علوم پزشکی تبریز
  • (تصاویر) تجمع دانشجویان خارجی دانشگاه‌ علوم پزشکی تهران
  • عین اللهی: حق‌الزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون تومان رسید
  • افزایش حق الزحمه دستیاران پزشک به ۱۵ میلیون تومان
  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی افزایش یافت
  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون تومان رسید
  • دانشجویان بین الملل دانشگاه‌های علوم پزشکی تجمع می‌کنند
  • ۲۰۰ نفر در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی جذب می شوند
  • تحصیل ۲۵۰ دانشجوی استعداد درخشان در دانشگاه علامه‌طباطبائی
  • امیدواری وزیر بهداشت به افزایش پرداختی رزیدنت‌ها